Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Triál és hátraszaltó női városi kerékpárral.

Ez a videó elég erős bizonyíték a kerékpáros társadalom betegségére. Egy úriember fogott egy régi, női váz városi biciklit és úgy gondolta, hogy biztos jó lesz triálra. Végülis jó lett.

0 Tovább

Danny Macaskill harmadik csapása, Cape Town

A hihetetlenül profi triálos újabb videóval rukkolt elő, melyben most Cape Town utcáit és épületeit ugrálja össze. Meglepően sok hátramenet, néhány hajmeresztő új trükk és iszonyatosan szép képek vannak az új videóban, mindenkinek érdemes megnézni.

0 Tovább

Hátraszaltó, karbon országúti biciklivel

Kis szombati awesomeness: arc úgy döntött, hogy ő biza oútival fog triálozni. Kicsit nyögvenyelősen indul a videó, tényleges ákció csak a negyvenötödik másodpercben jön, a fénpont pedig 4:15-nél látható: urunk letol egy igen korrekt backflip-et, egy arra teljesen alkalmatlan gépen. Kíváncsi vagyok, hogy ezt mikor követik majd hazánk fiai, valami jó kis szovjet kempinges trükkel.

(via)

0 Tovább

Danny Macaskill már megint

 

Iszonyat jól tolja az arc, egy-két napig el tudnám nézegetni.

0 Tovább

Danny Macaskill

Főképp triálos, Skót arc és iszonyatosan tud. Emellett nagyon szép képek és kellemes zene társul ehhez a videóhoz, melyet mindenképpen érdemes megnézni, főleg a trükkök miatt, melyek nem kicsit döbbentik meg néha ez embert.

Danny Macaskill honlap

0 Tovább

wunderbike

blogavatar

Biciklik és amik hozzájuk tartoznak: szerelés, kultúra, életmód és az árnyoldalak.

Utolsó kommentek