Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rakétameghajtású kerékpár a Top Gear-ben

Úgy tűnik, hogy Clarkson-ék autós műsora minden tekintetben megkerülhetetlen, főleg, hogy párszor körüljárták a biciklis témát és szinte minden esetben a kerékpárok győztek. A mai klipben például egy kisméretű repülőgépturbinát erősítettek a drótszamárra és azzal ilyesztgették a környék lekosságát, elég nagy sikerrel. Tökéletes két perc így péntek estére, indulás előtti rövid nevetéshez.

És persze mindenkinek sok sikert kívánok és jó szórakozást, sok locsolót és kellemes karácsonyt, viszlát ugyanitt, csak szombat este, mikor valami hosszabb cikk kerül terítékre.

 

0 Tovább

Top Gear Fiat 500 vs BMX, Budapesten

 

Hogy kerül a Top Gear egy biciklis blogra? A válasz igen egyszerű: Budapesten kell játszódnia a történetnek és autót kell összehasonlítani biciklivel. A harc a vártól a Csepel Művekig zajlik és Fiat 500-ast tesztelnek két BMX-szel szemben. Persze a BMX győz. Az egyik nyergében Shenker Benjámin, a másikéban pedig Sebastian Keep, Angliából. Érdemes megnézni, a szokott Top Gear minőség, budapest, bicikli. Csak az a kár, hogy nincsenek csajok...

0 Tovább

wunderbike

blogavatar

Biciklik és amik hozzájuk tartoznak: szerelés, kultúra, életmód és az árnyoldalak.

Utolsó kommentek