Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hogyan fogy el egy bicikli egy év alatt

Az alábbi videót az MK Facebook oldalán találtam és egy biciklit mutat, amit New York-ban kilakatoltak egy évre a Soho egyik forgalmas utcájában. Egész jól bírta, nagyjából három hónapig nem is történt vele semmi. Gyanítom, hogy itthon egy hétig sem lenne kint, hanem nyom nélkül elenyészne.

(innen)

Ez pedig egy témába vágó poszt a lakatolásról.

0 Tovább

Bicikliúton rendőrt gázolni

Tumblerről lopott videó, melyben egy, a kerékpársávot nem használó és ezért megbüntetett úr mutatja be, hogy mennyire veszélyesek ezek a sávok és milyen érdekes az a gyakorlat, hogy a biciklistát büntetik meg az életveszélyes sávok ignorálásáért, nem pedig azt, aki életveszélyessé teszi őket. Mintha csak Budapestet látnám. Vagy Nyíregyet. vagy bármelyik szabadon választott magyar települést.

 

0 Tovább

nyújorki biciklisfutárok crack-en

Tökéletes kora reggeli ébresztővideó mindenkinek, járjon kerékpárral, vagy anélkül. A kisfilm 2004-ben készült egy new york-i futárversenyen, kellemes zenével és eléggé hajmeresztő mutatványokkal, centizésekkel. Érdekes módon a gyalogok és az autósok viszonylag jól bírták a stresszt, örömteli lenne, ha itthon is ilyen nyugadtak lennének.

0 Tovább

wunderbike

blogavatar

Biciklik és amik hozzájuk tartoznak: szerelés, kultúra, életmód és az árnyoldalak.

Utolsó kommentek